Wat wij doen

Automatiseren van
rapportages

Bent u telkens ook zoveel tijd kwijt met het genereren van rapportages uit allerlei verschillende bronnen? Onze oplossingen helpen u het verzamelen en visualiseren van uw data te automatiseren, zodat:
1) u kosten en tijd bespaart en;
2) u zich meer kunt richten op het ondernemen van actie op basis van de uit de rapportage verkregen inzichten.

Datacollectie

Vaak is de grootste uitdaging om toegang te krijgen tot de data uit verschillende bronnen. Terwijl nu juist de meerwaarde ontstaat door informatie vanuit die verschillende bronnen te combineren!

Gelukkig hebben wij veel ervaring in het koppelen van bronnen en systemen. Dat kan data zijn uit eigen systemen, vanuit SAAS-oplossingen of bijvoorbeeld publieke data. Wij zorgen ervoor dat we met een passende crawl, ETL of Masterdata management oplossing komen om de data met zowel de juiste kwaliteit als actualiteit beschikbaar te krijgen.

Het gaat ook niet alleen om techniek. Minstens zo belangrijk zijn de afspraken over data governance. We hebben ervaring in het opstellen en implementeren van data governance en het sturen op data kwaliteit die we graag inzetten voor uw project.

Rapportages

Goede rapportages maken is een vak apart. Wij zorgen voor visueel aansprekende rapporten die snel hun kernboodschap overbrengen.

Het belangrijkste is namelijk dat u tijd over houdt om actie te ondernemen.

 

 


Welke tools
gebruiken we

Onderstaande tools hebben onze voorkeur. Misschien heeft u een andere voorkeur. Daar kunnen we het altijd over hebben.

power-BI.png
Microsoft PowerBI / SSRS

Eenvoudig te gebruiken en te bedienen, voorkeur van veel bedrijven en personen die al gewend zijn om met Microsoft tooling te werken.

elastic.png
Elastic (Search) / Kibana

Open Source powerhouse oplossing voor bijna ieder data-vraagstuk, bijzonder geschikt voor rapportages in combinatie met Kibana.

solar.png
Solr / Fusion / SILK

Het bijzonder veel gebruikte Solr is met de toevoeging van Fusion een data-gedreven platform op Enterprise niveau.

Meer weten?