• slide
power-BI.png
Microsoft PowerBI / SSRS

Eenvoudig te gebruiken en te bedienen, data visualisatie voorkeur van veel bedrijven en personen die al gewend zijn om met Microsoft tooling te werken en de licenties al in huis hebben.

elastic.png
Elastic (Search)

Elasticsearch is een Open Source powerhouse oplossing voor bijna ieder data-vraagstuk, bijzonder geschikt voor rapportages in combinatie met Kibana. Uitermate geschikt voor search toepassingen zoals loganalyse/ketenmonitoring, zoeken van content over diverse bronsystemen en met behulp van Graph goed in te zetten voor recommendations en opsporing.

lucidworks.png
Fusion

Fusion is een data-gedreven platform op Enterprise niveau. Fusion bevat veel bruikbare standaardfunctionaliteit voor het koppelen aan bronnen en voor het inrichten van search-driven applications. Data-analyse en machine learning zijn inegraal onderdeel van de oplossing, dus een prachtig platform om een data-gedreven onderneming mee te ondersteunen.

xillio.png
Xillio (content ETL)

Modulair opgebouwde toolbox vol met handige functionaliteit voor content classificatie, automatisch metadateren en anonimiseren. Ideaal gereedschap om de kwaliteit van content mee te verhogen als voorbereiding op data-analyse of search toepassingen.

tableau.png
Tableau

Een van de absolute toppers voor wat betreft data visualisatie en self-service BI.

spss.png
SPSS

Weliswaar een klassieker, maar nog steeds een fantastisch statistisch hulpmiddel voor allerhande (voorspellende) data analyses.

ga.png
Google Analytics

De klassieke start van iedere optimalisatie van webconversie. We halen de data van Google Analytics vaak over naar een van onze andere tools voor analyse en combinatie met andere data, maar waar zouden we zijn zonder het vastleggen van de data door GA?

1024px-Hadoop_logo.svg.png
Hadoop

Typische Big Data tool, vooral geschikt voor opslag van koude data. Goed te gebruiken als bron voor bijvoorbeeld Elastic.

spark.png
Apache Spark

Fout-tolerante data structuren, machine learning, what's not to love?

splunk.png
Splunk

Ketenmonitoring tool bij uitstek, Splunk is een goede oplossing voor veel van de uitdagingen rondom het managen van beschikbaarheid van "mission critical" applicaties.