Nieuws

Ontbijtsessie bij Google wederom groot succes

De ontbijtbijeenkomst bij Google was vrijdag 6 november weer een groot succes. Met een opkomst van bijna 60 personen zat de zaal zo goed als vol.

Google 1

Marcel Aldewereld trapte af met zijn woord van welkom, toonde enkele ingezonden vragen van de aanwezigen en kondigde de spreker namens Google aan: Ralph van der Pols (Google Search Appliance Account Lead for Nordics & Benelux).

Tijdens de interactieve presentatie van Ralph werden zowel vooraf ingezonden vragen beantwoord, als vragen die op dat moment bij mensen opkwamen. Na Ralph nam onze eigen Edwin Stauthamer (senior Search consultant) het stokje over, om ons mee te nemen in de wereld van Automatische Classificatie. Met name: wat betekent dit voor Search? Ook Edwin wist tijdens zijn presentatie op vakkundige wijze de ingezonden vragen te beantwoorden.

Google 3

Dank alle aanwezigen voor uw enthousiasme tijdens en na de presentaties. We kunnen terugkijken op een geslaagde, inspirerende en interactieve gebeurtenis!

Als vervolg op deze bijeenkomst is er een speciaal aanbod voor automatische classificatie. Klik hier voor meer informatie.